Iniesta en una imatge d'arxiu
Barça

Iniesta: "Xavi està capacitat i té la confiança per entrenar el Barça"

El jugador de Fuentealbilla ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista a Goal.com coincidint amb els 25 anys de la seva arribada a la Masia

Redacció Esport3Actualitzat

Pocs dies després de complir-se 25 anys del seu ingrés a la Masia, Andrés Iniesta ha repassat l'actualitat blaugrana en una extensa entrevista a Goal.com. El futbolista de Fuentealbilla ha recordat aquella etapa com la més important de la seva vida tant a nivell esportiu com personal.

"Ja fa una mica de vertigen perquè són molts anys, però sens dubte va ser un pas molt important en la meva vida no només a nivell esportiu, sinó personal, perquè després va venir tot el que ha vingut. Sempre ho recordo com una cosa increïble. En tots aquests anys allà, per simplificar-ho, vaig viure moments molt bons i molt durs a l'inici per separar-me de la meva família, però és, sens dubte, el millor que m'ha passat a la vida".

Iniesta, que encara es manté en actiu a les files del Vissel Kobe japonès, ha confessat que vol treure's el títol d'entrenador un cop pengi les botes i ha insistit en el seu desig de tornar algun dia al Barça.

"Hi ha dies en què penses a voler entrenar, altres en què no... No ho sé. El fet d'estar jugant actualment em costa visualitzar alguna cosa. Sí que és cert que he de pensar-ho i veure quines possibilitats hi ha. El que m'agradaria, i el que crec que faré, és aconseguir el títol d'entrenador. No vull tornar perquè havia estat allà com a jugador, sinó perquè puc ser útil i tinc la capacitat d'ajudar el Barça en una altra àrea. M'agradaria estar vinculat al futbol perquè és la meva vida, així ha estat i espero que segueixi sent així. L'únic que vull és que el Barça torni a trobar aquesta línia positiva en tots els sentits, futbolístics i institucionals."

Al manxec també li han preguntat sobre l'actual Barça, on Ronald Koeman cada vegada està més qüestionat a la banqueta després d'un decebedor inici de temporada.

"L'entrenador del Barça sap que sempre està predisposat a totes les situacions. El moment en què va entrar el míster, és clar, no va ser fàcil, ni ho és ara. Tot necessita el seu període. Tant de bo tingui sort i l'equip trobi aquesta línia i bones sensacions, que segur que ho farà."

Per últim, Iniesta ha assegurat que veu el seu excompany Xavi Hernández perfectament capacitat i preparat per agafar la banqueta del Barça en el moment que sigui necessari.

"Jo crec que sí. Si preguntes si m'imagino Xavi a la banqueta del Barça, sense que es malinterpreti com dius amb el fet que hagi de ser ara, tothom coincidiria que sí. Sobretot perquè s'ha estat preparant i està capacitat. Té la confiança per afrontar aquest repte."

 

ARXIVAT A:
Iniesta
Anar al contingut