Barça

Iniesta truca a Pedro León per disculpar-se pels incidents de Halloween

El jugador del Getafe ha rebut una trucada de disculpa d'Iniesta on explica que la interrupció a Víctor no va ser intencionada perquè ells no sabien que estava en roda de premsa

Actualitzat

El jugador del Getafe Pedro León ha explicat en roda de premsa que l'equip va rebre una trucada d'Andrés Iniesta després de la incòmoda situació que es va viure després del partit. Iniesta va trucar al migcampista per disculpar-se per l'acció dels jugadors del Barça que van interrompre per error la roda de premsa de Víctor Rodríguez del Coliseum Alfonso Pérez disfressats per Halloween.

"Sí que ens sembla una falta de respecte. Així ho valorem des del vestidor. Mai faríem això. Però aquest matí, a banda del comunicat, he rebut una trucada del capità Andrés Iniesta i per part nostra el tema queda tancat. Acceptem les disculpes i a partir d'ara no volem parlar més del tema", ha explicat Pedro León.

El jugador explica que "Iniesta li ha comentat que la interrupció a Víctor no va ser intencionada perquè ells no sabien que estava en roda de premsa i estaven buscant la zona mixta", ha afegit. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut