Andrés Iniesta amb Gerard Piqué just després de lesionar-se (Reuters)
Barça

Iniesta té molt difícil, però no impossible jugar contra el Chelsea

Els pronòstics més pessimistes parlen de 3-4 setmanes de baixa, però el manxec intensificarà el treball de recuperació per aprofitar totes les opcions

Actualitzat

Andrés Iniesta, que va haver de deixar el terreny de joc lesionat durant el Barça-Atlètic, té un petit trencament al bíceps femoral de la cama dreta. En principi, estarà unes 3 setmanes de baixa, segons un primer diagnòstic després d'haver-se sotmès a una ressonància magnètica.

Això vol dir que Iniesta es perdria dos partits de lliga, al camp del Màlaga i el del Camp Nou contra l'Athletic Club. I, entremig, també el duel de tornada de vuitens de final de la Champions contra el Chelsea, el dimecres 14 de març.

En els nou dies que falten per a la cita europea, el jugador manxec i el seu fisioterapeuta, Emili Ricart, treballaran intensament per aprofitar totes les opcions de jugar el partit contra el Chelsea, assumint que és molt complicat que pugui jugar, tenint en compte els riscos que hi hauria de recaiguda o d'empitjorar la lesió. Serà molt difícil veure Iniesta contra el Chelsea, però no impossible.

ARXIVAT A:
Iniesta
Anar al contingut