futbol

Iniesta: "M'encantaria tornar al Barça algun dia"

L'exmigcampista blaugrana no fa plans de futur però confessa que li agradaria "tornar a casa"

Redacció Esport3Actualitzat

Andrés Iniesta continua en actiu als 37 anys i no es planteja de moment la retirada. Però tot i que el manxec no fa plans de futur, admet que li agradaria tornar en algun moment al Barça. L'excapità del Barça ho explica en una entrevista concedida al "Matí de Catalunya Ràdio". 

"No sé què passarà en el futur. M'encantaria tornar al Barça en algun moment de la meva vida, no sé en quin rol. tornar al Barça, a casa meva, poder continuar ajudant d'una altra manera que no sigui jugant m'agradaria, però el futur no el sap ningú (...). No sé en què podria estar preparat. Màgradaria treure'm el carnet d'entrenador, però no sé si exerciria. M'agrada pensar en el present, jugar a futbol, i en el futur ja veurem".  

 

El de Fuentealbilla ha valorat l'arribada a la banqueta blaugrana de Xavi, el seu principal soci en el mig camp del Barça.

"Xavi té una part conciliadora, però també una personalitat forta. Ell ha estat capità del Barça, de la selecció. Ha viscut tota mena de situacions i sap com funciona tot. No crec que tingui cap problema."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut