Iniesta no s'ha entrenat amb els seus companys abans de viatjar a Vila-real
Barça

Iniesta no s'entrena i és baixa per al partit al camp del Vila-real

El migcampista manxec arrossega unes petites molèsties musculars i, finalment, Luis Enrique ha preferit no prendre riscos i donar-li descans. Masip, Douglas, Rafinha i Vermaelen, descartats per decisió tècnica

Actualitzat

Andrés Iniesta no s'ha entrenat amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva i és baixa definitiva per al partit d'aquest diumenge que el Barça disputarà al camp del Vila-real. El migcampista manxec arrossega unes petites molèsties musculars i, finalment, Luis Enrique ha preferit no prendre riscos i donar-li descans aprofitant l'aturada dels compromisos internacionals de seleccions.

Després d'aquest últim entrenament, que ha començat amb 25 minuts de retard respecte a l'horari previst per una sessió de vídeo al vestidor, l'expedició blaugrana viatjarà fins a Vila-real per enfrontar-se amb un dels rivals més complicats de la lliga. El Barça buscarà al Madrigal el 38è partit consecutiu invicte i refermar-se encara més en el liderat. 

La llista definitiva de 18 convocats 

A la llista de 18 convocats per viatjar a Vila-real, a banda d'Iniesta també són baixa per decisió tècnica Masip, Douglas, Rafinha, que acaba de rebre l'alta mèdica, i Vermaelen i Sandro, lesionat. Les novetats són el retorn de Gerard Piqué i Adriano. La convocatòria completa és la següent: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal i Mathieu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut