L'ex del Barça ha parlat dels fitxatges del Barça i del City de Guardiola (EFE)
Futbol

Iniesta: "Intentaré formar-me com a entrenador"

L'exblaugrana ha explicat que vol ser entrenador, però "a dia d'avui" encara sent "il·lusió i ganes de jugar a futbol"

Actualitzat

Andrés Iniesta té intenció de formar-se com a entrenador. Així ho ha explicat l'exblaugrana en una entrevista concedida a DAZN, on ha afirmat que "a dia d'avui" li costa visualitzar-ho perquè encara sent "il·lusió i ganes de seguir jugant a futbol".

El migcampista ha recordat la seva etapa amb Pep Guardiola a la banqueta, explicant que se sent "privilegiat per haver format part d'un dels millors equips de la història", i ha donat la seva opinió sobre el City del tècnic de Santpedor i el Barça.

"Crec que una de les particularitats o de les coses que té Guardiola és que els seus equips juguen com ell creu, com ell sent que han de jugar. Evidentment que el City, en aquests anys que ell ha estat allà, està fent un futbol que s'identifica, que és el més important. Tot i això, cada etapa és diferent, amb diferents jugadors"

Sobre el fitxatge de Griezmann i l'interès del Barça en Neymar, ha apuntat que "són dos dels millors jugadors del món".

"Serien grandíssims reforços. Un altre tema és si són necessaris, com es confeccionaria l'equip i el que el Barça vol realment. Però són dos dels millors jugadors que hi ha."

A més, també s'ha pronunciat sobre el fitxatge d'Hazard pel Reial Madrid.

"És un jugador que marca la diferència, completíssim: dreta, esquerra, regat, velocitat, és fort... Té unes condicions brutals, condicions per ser un jugador important. Sempre m'ha agradat."

ARXIVAT A:
Iniesta
Anar al contingut