Andrés Iniesta durant l'entrenament d'aquest dilluns (@FCBarcelona)
Lliga de Campions

Iniesta fa una part de l'entrenament amb el grup i apunta al Chelsea

El manxec s'ha mostrat molt recuperat de la lesió que es va fer contra l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

Una de les grans incògnites del Barça abans d'enfrontar-se amb el Chelsea, aquest dimecres, en el partit de tornada dels vuitens del final de la Champions, és si Andrés Iniesta estarà a punt per jugar.

Lesionat en el partit contra l'Atlètic de Madrid, al capità blaugrana se li va pronosticar una recuperació d'entre dues i tres setmanes abans de poder tornar a jugar. Però Iniesta sembla decidit a escurçar terminis per posar-se a disposició d'Ernesto Valverde aquest dimecres.

De moment, en l'entrenament d'aquest dilluns, el manxec ha fet una part de la sessió amb el grup i després ha continuat amb el treball individualitzat de recuperació. Després de l'assaig general de dimarts es veurà si està prou recuperat per sortir d'inici o per ser a la banqueta i entrar a la segona meitat. Les sensacions, de moment, són positives.

Aplaudiments per a Messi

Qui ha tornat també a la dinàmica de treball de l'equip és Leo Messi, que no va jugar el partit contra el Màlaga per atendre al naixement del seu tercer fill, Ciro. com és habitual en aquests casos, l'argentí s'ha endut les felicitacions dels seus companys a l'inici de l'entrenament

A la sessió, a més dels disponibles del primer equip, hi han participat els jugadors del filial Carles Aleñà, José Martínez, Marcus McGuane, Vitinho i Samu Araujo.   

ARXIVAT A:
Iniesta
Anar al contingut