Iniesta en una imatge de la gravació del programa especial
Barça

Iniesta demana al FC Barcelona una aposta més clara pel planter

En una entrevista a TV3, que s'emetrà dins l'especial "Gràcies, Don Andrés", el capità del Barça repassa la seva trajectòria al club blaugrana i demana al club que aposti més pel planter

Actualitzat

Aquest divendres, a TV3, el capità del Barça, repassarà la seva carrera en un programa especial, "Gràcies, Don Andrés", conduït per Bernat Soler.

El capità del Barça ha passat aquest migdia per les instal·lacions d'aquesta casa per enregistrar una entrevista en què es fa un repàs de la seva trajectòria i de l'impacte que ha deixat en el club.

Diu que la setmana que ve anunciarà el seu nou destí, que està entre la Xina i el Japó, si bé ha reconegut que en un futur li agradaria tornar a Can Barça. I toc d'atenció del capità a la direcció esportiva, a qui demana que aposti més pel planter.

"El més important és que el club sàpiga el que vol, a què vol jugar, què vol transmetre i que sàpiga que el planter és fonamental"

I insisteix que

"Al final, guanyar o perdre són detalls, però la idea i el convenciment del que vols no pot faltar. I durant aquest temps he sentit que és així"

 

ARXIVAT A:
Iniesta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut