La creativitat utilitzada pel Vissel Kobe per anunciar la marxa d'Iniesta
La creativitat utilitzada pel Vissel Kobe per anunciar la marxa d'Iniesta
futbol

Iniesta anuncia entre llàgrimes que marxa del Vissel Kobe, però encara vol seguir jugant

El manxec no es veu penjant les botes i amb 39 anys continuarà la seva carrera en un nou destí

Redacció Esport3Actualitzat

Andrés Iniesta ha anunciat entre llàgrimes aquest dijous que deixarà el Vissel Kobe després de sis temporades. El manxec no renovarà per l'equip japonès, amb qui ha pres la decisió "de mutu acord". L'etapa nipona li ha permès augmentar el seu gloriós palmarès amb dos títols més: una Copa de l'Emperador i una Supercopa.

No obstant això, i malgrat acabar de bufar 39 espelmes, Iniesta encara té corda. Al costat del propietari del Vissel i director general de Rakuten, Hiroshi Mikitani, ha deixat clara la seva voluntat de continuar la carrera professional en un altre destí, sense amagar que ha estat una decisió contra pronòstic condicionada per factors esportius.

"Crec que sempre ens havíem imaginat que em retiraria aquí, era el desig de tots. La meva situació esportiva i les ganes de seguir jugant m'han portat a prendre la decisió."

Iniesta es veu amb forces de seguir competint i buscarà una nova aventura que li tregui l'agredolç regust de boca de les darreres setmanes, amb l'equip líder de la J. League, però amb ell perdent protagonisme. No li ha costat reconèixer que li ha tocat assumir que les prioritats de l'entrenador, Takayuki Yoshida, "són unes altres". Ara, els de Kobe es quedaran amb un sol exblaugrana, Sergi Samper.

De moment, la possiblitat de tornar al Barça per ajudar des de fora del camp la deixa per a un futur indefinit.

L'últim gran ball al Japó, contra el Barça

El comiat d'Iniesta al Japó no podria ser més emotiu. El destí ha volgut que una de les últimes aparicions del de Fuentealbilla sigui l'amistós contra el Barça del 6 de juny. Un partit entre els dos equips de la seva vida, amb el permís de l'Albacete, per començar a tancar una etapa llarga i profitosa a l'altra punta del món.

L'últim compromís oficial serà l'1 de juliol, al seu estadi, davant el Consadole Sapporo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut