Infantino assenyalant el braçalet OneLove
Infantino assenyalant el braçalet OneLove
Mundial 2022

Infantino frivolitza amb els braçalets prohibits i encén la polèmica

El president de la FIFA apareix en una imatge assenyalant el braçalet OneLove, que la mateixa FIFA ha prohibit portar a les seleccions

Redacció Esport3Actualitzat

En plena polèmica per les sancions de la FIFA als equips que llueixen el braçalet amb la bandera de l'arc de Sant Martí per donar suport a la comunitat LGBTIQ+, el president de la FIFA ha tornat a fer gala de la seva controvertida personalitat. Gianni Infantino, ha aparegut en una imatge on assenyala amb el dit, i amb un somriure, el braçalet que porta la ministra de l'Interior d'Alemanya, Nancy Faeser.

El gest ha encès la polèmica per la seva doble moral. D'una banda, sancionant les seleccions que portin el braçalet i, per altra banda, alineant-s'hi amb diplomàcia al costat de la política teutona.

 

Alemanya, la primera a reivindicar-se

En el partit d'Alemanya i el Japó, els jugadors ja van fer un gest, tapant-se la boca, per reivindicar els drets humans. Tot i que s'havia rumorejat que Manuel Neuer assumiria la sanció i portaria el braçalet, no ho va fer, i va ser Nancy Faeser qui el va lluir a la llotja de l'estadi.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut