Futbol

Infantino: "Els clubs que juguin la Superlliga, que n'afrontin les conseqüències"

El president de la FIFA dona suport a les amenaces de la UEFA contra els 12 clubs impulsors de la Superlliga i els que s'hi puguin adherir

Redacció Esport3Actualitzat

Gianni Infantino, president de la FIFA, ha donat suport a la UEFA en la guerra contra els 12 clubs que han creat la Superlliga europea. El màxim dirigent del futbol mundial ha obert el congrés anual de la UEFA mostrant-se completament alineat amb les amenaces de la confederació europea.

"No hi ha cap dubte que la FIFA desaprova fortament aquest nou projecte i els clubs que hi participin n'hauran d'assumir les conseqüències. Si fan aquest pas són dissidents de les institucions existents. No es poden quedar meitat a dins i meitat a fora. O estàs dins o estàs fora"  

Infantino, president del màxim organisme futbolístic, dona així suport a la UEFA en un moment en què la Lliga de Campions, la seva competició més emblemàtica, està en perill:

"El model esportiu europeu està fundat sobre equitativa que dona la prioritat als mèrits esportius. Aquest model, un model d'èxit, està amenaçat avui per una iniciativa guiada pel pur profit econòmic"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut