Industrias i Barça, a punt per al derbi a Santa Coloma

els dos entrenadors, Javi Rodríguez i Jesús Velasco, s'han trobat i han exhibit 'fair play'
Redacció Esport3 Actualitzat

Dissabte arriba el derbi català de futbol sala entre el Santa Coloma i el Barça. 48 hores abans del duel, els dos entrenadors, Javi Rodríguez i Jesús Velasco, s'han trobat i han exhibit 'fair play'. El partit està ple d'al·licients. El Santa Coloma va ser l'únic equip capaç de guanyar tots els partits que va jugar contra el Barça la temporada passada. A més, el seu entrenador, Javi Rodríguez, va ser un dels noms que van sonar amb força per ocupar la banqueta del Barça després de la sortida d'Andreu Plaza.

"Crec que en aquesta lliga tots els rivals són complicats. Pots perdre contra qualsevol i guanyar contra qualsevol. El que és clar és que torna a ser un derbi, un Industrias Santa Coloma-Barça on no hi ha favorit i més enllà dels pressupostos hi ha la il·lusió de ser el millor equip català. Tots sabem el que sol passar en els derbis. Si tu em dius quines sensacions tinc abans del partit com sempre, que guanyarem, que anirem a totes i que després pot passar qualsevol cosa, però anirem amb la mentalitat guanyadora de sempre per aconseguir els tres punts".

Els blaugrana, per la seva banda, afronten el derbi amb la intenció d'aconseguir la primera victòria de la temporada fora de casa, com explica el tècnic Jesús Velasco.

"Veurem què passa. Per a mi són tres punts, encara no hem puntuat fora de casa i aquí tenim un desafiament contra l'Industrias. Tenen jugadors amb molta desimboltura, amb molta iniciativa individual, i això sempre és d'agrair. Quan juga Industrias, sempre hi ha bons partits i serà un partit molt obert i molt bonic per a l'espectador. Veurem qui mana."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut