L'entrenador del Cadí dona instruccions
El Cadí La Seu no jugarà aquesta tarda contra el Perfumerías Avenida
Bàsquet

Indignació del Cadí La Seu amb la federació espanyola de bàsquet

Poques hores abans de jugar contra el Perfumerías de Salamanca, han decidit ajornar el partit. El club urgellenc creu que els van amagar positius del València en el partit de dissabte passat i ara estan aïllats a l'espera dels resultats dels PCR que els faran aquest dijous

Indignació del Cadí La Seu i el Perfumerías Avenida de Salamanca amb la federació espanyola de bàsquet. Aquesta tarda tenien partit de lliga (19.30) i els dos equips han fet sessió de tir aquest matí al Palau d'Esports.

 

Però al migdia han decidit suspendre'l i ho han comunicat a la federació espanyola. La raó és que l'entrenador del València i una jugadora han donat positiu per coronavirus. El Cadí va jugar dissabte a la pista valenciana i ara han d'estar aïllats a l'espera dels resultats dels PCR que els faran aquest dijous al matí.

De fet, dissabte passat la jugadora del València Cristina Oubiña ja no va jugar, però ningú els va dir que era per positiu i el Cadí considera que tant el club com la federació van ocultar el cas, ara amplificat amb el positiu també de l'entrenador i una altra jugadora valencianista. Per això, el Cadí i el Perfumerías han fet un comunicat conjunt comunicant l'ajornament del partit.

A la Seu estan preocupats perquè diumenge van a Romania a jugar la bombolla de l'Eurocup la setmana vinent. El Perfumerías també ha de jugar a la bombolla de l'Eurolliga. En el seu cas, com a locals a Salamanca.

 

Anar al contingut