Ricardo Zamora va estar vinculat a l'Espanyol 15 anys
Futbol

El Museu de Cera retira l'escut del Barça a Zamora

El Museu de Cera de Barcelona ha eliminat l'escut del Barça de la figura de Ricardo Zamora

Redacció Esport3Actualitzat

El Museu de Cera de Barcelona, que ha obert les portes després d'una reforma integral, havia representat Ricardo Zamora vestit amb la samarreta amb l'escut del Barça al costat d'altres il·lustres jugadors blaugrana, com per exemple Leo Messi.
La reacció de l'Espanyol no es va fer esperar. "Els 15 anys de Ricardo Zamora a l'Espanyol mereixen una altra consideració", va manifestar el club a les xarxes socials. Després de les diferents queixes, la figura de Zamora ja s'exposa sense l'escut del Barça.

 


Ricardo Zamora va fitxar per l'Espanyol, on va jugar tres temporades, amb només 16 anys. Als 19 anys va deixar el futbol per centrar-se en els estudis, però més tard va jugar amb el FC Barcelona durant tres anys. Més endavant, Zamora va tornar a l'Espanyol. Amb l'equip perico va guanyar la primera Copa del Rei, el 1929. Després, per 100.000 pessetes, el va fitxar el Reial Madrid, on va jugar sis anys, abans d'exiliar-se a França i acabar la seva trajectòria com a jugador. Ja com a entrenador, Zamora també va seure a la banqueta de l'Espanyol en dues etapes.

En aquest capítol de la sèrie documental de TV3 El meu avi, la néta de Ricardo Zamora s'aproxima a la figura del seu avi:

Anar al contingut