Romain Grosjean durant els entrenaments del Gran Premi GMR d'Indianapolis (Reuters/Mike Dinovo-USA TODAY Sports)
Motor

Indianapolis: "pole" per Grosjean i Àlex Palou, quart

El pilot francès Romain Grosjean ha obtingut la "pole" en la sessió d'entrenaments de classificació per a la cursa de Fórmula Indy que es disputarà aquest dissabte en el circuit ruter d'Indianapolis

Francesc RosésActualitzat

Romain Grosjean debuta aquest any en la Fórmula Indy, després de l'accident que el va apartar de la Fórmula 1. La d'ahir va ser la seva primera "pole" en una cursa, des de la que va aconseguir a Istanbul en el Gran Premi de Turquia de GP2 l'any 2011. El francès, que només participarà en les curses que no es disputin en circuits ovals, sortirà primer en el circuit ruter d'Indianapolis.

Grosjean celebra la seva primera "pole"

El català Àlex Palou, tercer classificat en el campionat, ocuparà la quarta posició. Entre ell i Grosjean s'han classificat Josef Newgarden i Jack Harvey. El líder del campionat i company de Palou a l'equip de Chip Ganassi, Scott Dixon, sortirà molt endarrerit, concretament en el setzè lloc.

A destacar també la participació en aquesta cursa de l'expilot de Fórmula 1 i guanyador de les 500 Milles d'Indianapolis Juan Pablo Montoya, que ocuparà la 25a posició en l'engraellat. El pilot colombià ha estat penalitzat per obstaculitzar precisament Palou en una de les sessions de classificació.