Novak Djokovic
Djokovic es contorsiona per poder tornar una pilota en el partit contra Tsonga (EFE)
Futbol

Indian Wells tindrà una semifinal Nadal-Djokovic, mentre que Williams i Azarenka es disputaran el títol femení

Feliciano López i Marc López, fora de la final de dobles després que l'àrbitre no els concedís l'Ull de Falcó quan tenien una pilota de partit

Actualitzat

Rafael Nadal i Novak Djokovic protagonitzaran una de les semifinals somiades al torneig d'Indian Wells aquest dissabte. Després que el manacorí es desfés de Nishikori amb una relativa facilitat (6-4, 6-3) el número u del món es va guanyar el pas en un partit més complicat, davant Tsonga, per 7-6 (2) i 7-6 (2).

El serbi domina per 24-23 els enfrontaments directes amb Nadal i no li ha cedit ni un set des de la final de Roland Garros del 2014. L'últim duel entre tots dos va ser a la final de Doha al gener, on Djokovic, que ha guanyat els últims cinc, va dominar per 6-2 i 6-1.

Nadal aspira a jugar la seva cinquena final a Indian Wells, un torneig on ha estat campió tres vegades. Djokovic persegueix el cinquè títol, que l'empataria amb una llegenda viva del tenis, Roger Federer.

Milos Raonic i David Goffin disputaran l'altra semifinal en el quadre masculí.

Serena, a restablir l'honor nord-americà

En la competició femenina, Serena Williams va tenir feina per superar la polonesa Agnieszka Radwanska per 6-4 i 7-6 (1) i es va convertir d'aquesta manera en la primera nord-americana a entrar a la final d'Indian Wells des de Lindsay Davenport, el 2005. Però l'última jugadora dels EUA que es va alçar amb el trofeu al desert californià va ser la mateixa Williams, el 2001.

La seva rival serà la bielorussa Victoria Azarenka, campiona el 2012, que en l'últim duel de la jornada es va desfer de la txeca Karolína Plísková per 7-6 (1), 1-6 i 6-2 .

Adéu als López amb polèmica

En els dobles masculins, Feliciano López i Marc López van quedar fora de la final en perdre contra Jack Sock i Vasek Pospisil en un matx marcat per una decisió polèmica del jutge Carlos Bernardes en els últims compassos.

Amb un punt de partit (9-8) per a la parella espanyola, Feliciano va alçar la mà i el seu company va sol·licitar l'Ull de Falcó per revisar un servei de Pospisil, però Bernardes no ho va concedir en considerar que havien trigat massa a reclamar.

Els nord-americans es van imposar finalment per 4-6, 6-3 i 12-10 en una hora i 25 minuts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut