Foto d'arxiu de l'exterior de l'RCDE Stadium
Futbol

Incidents violents a l'RCDE Stadium en la prèvia del Cornellà-Castelló

Un grup d'encaputxats hauria esperat els busos dels aficionats del Castelló amb bats, pals i botelles de vidre

Redacció Esport3Actualitzat

Incidents en la prèvia de la cinquena jornada de Lliga entre la UE Cornellà i el CD Castelló. La Federació de Penyes del club valencià, a les seves xarxes socials, ha denunciat que "un grup d'encaputxats ha llançat botelles de vidre a l'afició, i ha provocat ferits, nens plorant i gent espantada".

 

 

Els visitants, en un comunicat, han explicat que aquest grup de persones ha esperat amb bats i pals els busos d'aficionats, amb famílies i nens a dins, que arribaven des de Castelló.

"Ens sembla vergonyós i lamentable que aquests actes passin a dia d'avui en el món del futbol."

 

El Castelló explica que s'ha posat "en contacte amb els aficionats per conèixer l'estat de salut" i que "la Policia Nacional de Castelló i de Barcelona està al corrent dels incidents".

Davant d'aquests fets, la Unió Esportiva Cornellà ha emès un comunicat on "condemna rotundament els incidents entre aficionats".

"La violència no té cabuda en la nostra societat, i menys encara en el futbol, que hauria de ser un nexe d'unió per a la concòrdia entre aficionats de tots els equips independentment de la procedència o els colors."

 

El club català explica que, en cas de confirmar-se la vinculació directa d'aficionats del club amb els incidents, prendran "mesures per suspendre'ls i expulsar tot els implicats".

Anar al contingut