Els clients de la botiga ja poden adquirir el nou disseny
Els clients de la botiga ja poden adquirir el nou disseny
barça

Impacta la nova i cridanera samarreta prepartit del Barça: pot marejar

Les marques solen fer servir les equipacions dels escalfaments per presentar els dissenys més agosarats

Redacció Esport3Actualitzat

Una barreja de la bandera blaugrana i la senyera combinades com si estiguessin un taulell d'escacs formen la nova samarreta prepartit del Barça. Una combinació cridanera que ja ha començat a generar opinions per a tots els gustos.

Hi ha qui diu que mareja, qui tem que pugui ser un experiment que pugui evolucionar en versió per als partits i d'altres que la troben colorista i original. Jutgeu-ho vosaltres.

El disseny publicat a Footy Headlines

El negoci de les samarretes d'entrenament i prepartit

Els clubs i les marques que els vesteixen fa anys que són conscients del negoci que hi ha darrere de les indumentàries dels partits, fins al punt que els equips d'elit n'arriben a tenir tres per temporada. Però tampoc són aliens a l'interès que desperten les mudes utilitzades en entrenaments o durant els escalfaments.

La seva exposició mediàtica va en augment, sobretot en l'actual societat digital. Per exemple, entre setmana, la roba d'entrenament s'emporta el gruix del protagonisme a les notícies. A més, en el context actual l'ús intensiu de les xarxes socials en la relació diària amb els fans, crea als clubs la necessitat de diversificar la seva segona pell.

Anar al contingut