Imanol Alguacil, durant la roda de premsa prèvia a la semifinal contra el Barça (@RealSociedad)
Futbol

Imanol: "No arribem en el millor moment, però venim amb la idea de guanyar la Supercopa"

L'entrenador de la Reial Societat assegura que veu el seu equip sempre favorit tot i admetre que el Barça ara mateix és el millor equip de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador de la Reial Societat, Imanol Alguacil, està convençut de poder superar aquest dimecres el FC Barcelona en la primera semifinal de la Supercopa, tot i que reconeix que el seu rival és "el millor de la <lliga ara mateix", i adverteix que ell sempre veu favorit el seu equip.

"Hem mantingut el nivell de joc en les últimes jornades, però no el de resultats i és veritat que no arribem en el millor moment, però sí pel que fa a il·lusió. És la segona vegada que jugarem una Supercopa i venim amb la idea de guanyar-la en aquesta ocasió, sempre amb humilitat."

El tècnic guipuscoà ha recordat a la sala de premsa del Nou Arcàngel de Còrdova que fa 3 setmanes el seu equip ja va estar a punt de puntuar al Camp Nou.

"Estem creixent a una velocitat terrible i ningú pensava l'any passat a l'inici de temporada que estaríem en una semifinal de la Supercopa a la qual hem arribat per la nostra feina i també pels errors que vam cometre i que ens van ajudar a millorar."

A Còrdova amb tota la plantilla

La Reial Societat ha fet pública la convocatòria de jugadors que han viatjat a Còrdova per disputar la primera semifinal de la Supercopa d'Espanya amb el Barça aquest dimecres. Imanol s'ha emportat tota la plantilla, fins i tot els lesionats (Aritz, Moyá, Sangalli, Sola i Silva), i també dos joves del B: Marrero i Ayesa (que són porters). En el cas de Silva, Imanol ja va avisar que no podrà jugar el partit.

 

Anar al contingut