Futbol

Imanol Alguacil: "A Messi no hi ha manera d'aturar-lo"

La Reial Societat recupera Joseba Zaldua, un cop complert el partit de sanció, però continua sense poder comptar amb homes importants com Illarramendi, Elustondo o Zurutuza, tots ells lesionats, per rebre la visita del Barça a Anoeta

Actualitzat

Anoeta estarà ple a vessar per rebre el Barça. No queda ni una sola entrada per veure un duel entre el líder i una Reial Societat que és quarta i que, per tant, ocupa posició de Champions. Els donostiarres recuperen Joseba Zaldua, un cop complert el partit de sanció. Per contra, el tècnic basc, Imanol Alguacil, continua sense poder comptar amb homes importants com Illarramendi, Elustondo o Zurutuza, tots ells lesionats.

Antoine Griezmann torna a Sant Sebastià per primera vegada vestit de blaugrana, però a Anoeta qui fa por, més aviat pànic, és Leo Messi, com ha confessat l'entrenador donostiarra.

"A Messi no hi ha manera d'aturar-lo. Jo entenc que ni el mateix Ernesto Valverde, que és el seu entrenador, sabria o tindria mètodes per poder aturar Messi. No hi ha manera. És que no tingui un dia bo, i punt."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut