Copa del Rei

Dembélé i Braithwaite salven el Barça a la pròrroga (0-2) al camp del Cornellà

El jugador francès ha marcat al minut 92 i el danès a l'últim sospir. Els blaugranes passen a vuitens

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha superat el Cornellà en un partit per oblidar dels blaugrana, que han fallat dos penals.

Els locals han disposat d'un parell de còrners que han fet intervenir Neto de bon principi. Ilaix Moriba ha estat la gran novetat del Barça. El jove migcampista del planter blaugrana, que acaba de fer 18 anys i és titular indiscutible al Barça B, ha debutat amb el primer equip.

 

En la seva primera intervenció ha fet una internada dins de l'àrea i la pilota ha tocat al braç d'un defensa del Cornellà, però l'àrbitre no ha considerat penal. Al minut 30, ha arribat la jugada més perillosa del partit. Ontiveros remata desviat una centrada de Guzmán. Dos minuts després ha estat el mateix Ilaix qui ha tingut la millor ocasió del Barça. Al minut 38, Pjanic ha fallat un penal comès a Araujo. El porter Ramón ha endevinat la intenció del bosnià.

 

En la segona part, el Barça ha sortit amb una marxa més i Griezmann ha tingut la millor ocasió en el minut 57 en una jugada de murri dels blaugrana. El Cornellà no ha abaixat els braços i minuts després ha tingut dues ocasions que han fet intervenir Neto. A 10 minuts del final, en una jugada molt similar a la de la primera part, ha tornat a tenir l'oportunitat d'avançar-se al marcador des del punt de penal. Però en aquest cas ha estat Dembelé qui ha fallat la pena màxima.

A la pròrroga, el Barça, per fi, no ha desaprofitat l'ocasió de què ha disposat i Dembéle ha superat el porter Ramón en el minut 92. A partir d'aquí, l'equip de Koeman ha controlat el partit, Braithwaite ha fet el segon en l'últim sospir i divendres serà al bombo de vuitens.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut