Ilaix Moriba segueix sense acceptar l'oferta de renovació del Barça
BARÇA

Ilaix Moriba denuncia insults racistes a les xarxes socials

El jugador no accepta l'oferta de renovació del Barça, fet que ha desfermat els missatges difamatoris contra el futbolista

Actualitzat

Ilaix Moriba ha denunciat insults racistes a través de les seves xarxes socials.

"Ningú vol un negre com tu", "Mico fastigós" o "Si et veig, t'apunyalo", "Ves-te'n de Barcelona, simi, en una altra banda et donaran bananes, orangutan" són alguns dels molts missatges que es poden llegir a les captures que el jove ha penjat.

En el vídeo es veu el futbolista assegut en una cadira veient el seu mòbil mentre es mostren captures dels missatges amb els insults. Després, surt un text que diu "De debò?"

 

@ilaixmk

…

♬ Originalton - Ilaix Moriba

 


La seva situació al club

Ilaix encara no té un acord de renovació definit amb el Barcelona, no accepta l'oferta que ja se li ha fet des de la direcció esportiva de club i busca un acord millor.

En un intent per pressionar per arribar a un acord, a Moriba se l'ha deixat fora de les convocatòries de la pretemporada del primer equip i també del Barça B, fins i tot l'han deixat fora dels entrenaments amb Koeman fins que accepti l'oferta de renovació, encara que això últim no convenç gaire el míster del conjunt català.

 

La directiva del Barça vol que Ilaix renovi fins al 2026. Al mateix temps, volen evitar com sigui la fugida del que consideren que és un dels futbolistes més talentosos que han sortit de la Masia en els últims anys.

 

El Barça aquest matí ha publicat aquest tuit contra el racisme després dels insults a Ilaix.

 

Anar al contingut