Jordi Alba i Ilaix
Jordi Alba abraça Ilaix (arxiu)
Barça

Ilaix Moriba, amb bona predisposició per ampliar la seva vinculació amb el Barça

Els seus representants estan citats la setmana que ve, a les oficines del club, per estudiar l'ampliació i millora del contracte del jugador. Té firmat fins al 30 de juny del 2022 i amb una clàusula baixa, de 100 milions

Redacció Esport3Actualitzat

Ningú dubta que Ilaix Moriba té un lloc a la plantilla del primer equip del Barça. El mateix Ronald Koeman ho va veure clar des del primer moment. Ilaix va acabar sent un habitual en les últimes jornades de Lliga. Va acabar el curs amb 15 partits, quatre d'ells com a titular, i un gol. Té força mèrit per a una futbolista que va complir la majoria d'edat el passat 19 de gener. Però la seva irrupció tampoc no ha passat desapercebuda per als grans clubs d'Europa.

De fet, lligar la continuïtat d'Ilaix és una de les prioritats del club. Només li queda un any de contracte i la seva clàusula de rescissió és de 100 milions d'euros. És per això que els representants del jugador ja tenen cita, la setmana que ve, a les oficines del club per estudiar l'ampliació i millora del seu contracte.

El Barça està decidit a apostar fort per un dels millors talents del planter blaugrana. I, des de l'entorn del jugador, confirmen a TV3 que la intenció és seguir al Camp Nou. Hi ha bona predisposició, diuen, per arribar a un acord. A més, descartat el fitxatge de Wijnaldum, Ilaix veu opcions de tenir més protagonisme la temporada que ve.

Anar al contingut