Iker Casillas seguirà una temporada més al Porto (@IkerCasillas)
Futbol internacional

Iker Casillas renova el seu contracte amb el Porto una temporada més

El porter espanyol, de 36 anys, complirà la seva quarta campanya al conjunt portuguès, amb el qual s'acaba de proclamar campió de lliga

Actualitzat

El Porto i Iker Casillas han acordat la renovació del porter espanyol amb l'equip portuguès per una temporada més, que serà la quarta del futbolista en el seu actual equip. Tant el club com el mateix jugador han confirmat l'acord en els seus perfils de xarxes socials: "Una temporada més!", ha escrit Casillas en el seu perfil d'Instagram, en què ha publicat una fotografia d'ell amb l'escut del Porto.
 
L'acord havia estat avançat aquest matí pe diari "Jornal de Notícias", que explicava que el porter hauria acordat quedar-se a l'equip acceptant una reducció salarial que no ha estat especificada. Casillas, de 36 anys, havia repetit diverses vegades que es troba molt bé a la ciutat portuguesa, on acaba de conquerir la lliga, el seu primer títol com a jugador dels "dracs".  

Aquesta temporada ha disputat 31 partits entre Lliga, Copa de Portugal, Copa de la Lliga i Lliga de Campions, en què ha encaixat 19 gols. Casillas ha completat ja tres temporades al Porto, al qual va arribar l'estiu del 2015 procedent del Reial Madrid i de la mà de l'ara seleccionador espanyol, Julen Lopetegui.

Anar al contingut