La primera jornada de la Lliga Endesa serà els dies 1 i 2 d'octubre (@ACBCOM)
La primera jornada de la Lliga Endesa serà els dies 1 i 2 d'octubre (@ACBCOM)
Bàsquet

ICL Manresa-Barça Lassa i Divina Seguros Joventut-UCAM Múrcia, duels de la primera jornada de la Lliga Endesa

Com que aquesta temporada hi participen 17 equips, cada setmana descansarà un conjunt; el primer a fer-ho serà el MoraBanc Andorra

Eduard GarciaActualitzat

L'ACB ha fet públic el calendari de la Lliga Endesa 2016/17. La temporada arrencarà el primer cap de setmana d'octubre, dies 1 i 2, i acabarà el 14 de maig. Aquesta temporada hi participen disset equips, per tant, cada setmana descansarà un conjunt.

La primera jornada tindrà duel català entre l'ICL Manresa i el Barça Lassa al Pavelló Nou Congost, i el partit de tornada es jugarà entre l'11 i el 12 de febrer. Per la seva banda, el Divina Seguros Joventut visitarà la pista de l'UCAM Múrcia per intentar endur-se la primera victòria de la temporada. El club que descansarà és el MoraBanc Andorra, que s'estrenarà el dia 7 del mateix mes.

L'ICL Manresa i la Penya es veuran les cares per primer cop l'últim cap de setmana d'octubre en terres manresanes i, en la segona volta, entre el 6 i el 7 de maig, es repetirà l'enfrontament al Pavelló Olímpic de Badalona. Per veure el primer enfrontament entre els de Badalona i el Barça Lassa, al Palau Blaugrana, s'haurà d'esperar fins al cap de setmana del 17 i 18 de desembre. Els de Bartzokas visitaran la ciutat badalonina entre el 18 i 19 de març.

El primer clàssic es jugarà el cap de setmana del 5 i 6 de novembre, quan el Reial Madrid visiti el Palau Blaugrana. El Barça Lassa intentarà conquerir el Palacio de los Deportes quatre mesos més tard, el cap de setmana de l'11 i el 12 de març.

Podeu consultar el calendari complet fent clic aquí.

Anar al contingut