Zlatan Ibrahimovic en una imatge recent (Efe)
Futbol

La UEFA obre un expedient disciplinari a Ibrahimovic per la seva possible vinculació amb una casa d'apostes

El davanter suec del Milan hauria trencat les regles de la UEFA perquè és soci de la companyia de jocs Bethard, amb seu a Malta

Redacció Esport3Actualitzat

La UEFA ha confirmat aquest dilluns l'obertura d'un expedient disciplinari al jugador suec del Milan Zlatan Ibrahimovic davant la possible violació de la seva normativa pel seu suposat interès financer en una companyia d'apostes.

En compliment de l'article 31 (4) del seu Reglament Disciplinari, la UEFA ha designat un inspector que portarà la investigació del cas, sobre el qual facilitarà més informació en el seu degut curs.

Segons va avançar el diari suec Aftonbladet, Ibrahimovic pot enfrontar-se amb una multa milionària i, en el pitjor dels casos, ser suspès durant 3 anys per haver violat el codi ètic de la FIFA  i la UEFA. Aquests dos organismes no permeten que els jugadors que participen en les seves competicions tinguin interessos econòmics en empreses de jocs. Segons el diari suec, Ibra segueix sent soci de la companyia d'apostes amb seu a Malta, Bethard, i podria ser castigat per aquest motiu.

Segons Aftonbladet, Ibrahimovic és el quart propietari més important de Bethard, que en l'últim informe anual disponible (2019) va obtenir un benefici després d'impostos de 301 milions de corones sueques.

Ibra acaba de renovar amb el Milan el seu contracte una temporada més, fins al 30 de juny del 2022. Als 39 anys vol seguir en actiu una campanya més, però, ara que es pot veure immers en un procés de suspensió, tot plegat podria precipitar-ne la retirada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut