Zlatan Ibrahimovic, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Ibrahimovic: "Creus que estic acabat? Soc Zlatan Ibrahimovic i només estic escalfant!"

Redacció Esport3Actualitzat

Zlatan Ibrahimovic és molt Ibrahimovic i la supèrbia ja forma part de la seva manera de ser. El suec del Milan ha volgut enorgullir-se del seu estat de forma i el seu encara futur com a futbolista i, tot i estar a punt de fer 39 anys, ha volgut explicar al món que encara li queda corda.

Ibrahimovic ha penjat un missatge en el seu compte d'Instagram on el titular que es podria extreure és aquest: "Creus que estic acabat? Soc Zlatan Ibrahimovic i només estic escalfant!"

"La gent creu que estic acabat. La meva carrera ho farà aviat. Però no em coneixen, he hagut de lluitar tota la vida. Ningú va creure en mi, així que vaig haver creure en mi mateix. Alguns volien aturar-me, però em feien més fort. Altres volien aprofitar-se de mi, però em van fer més intel·ligent. I ara pensen que s'ha acabat? Per a tots vosaltres, només tinc una cosa que dir-vos: no sóc com vosaltres, perquè no sou Zlatan. Només estic escalfant!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

and i'm just warming up

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

El que encara no se sap és què passarà la temporada que ve. Seguirà al Milan o fitxarà pel Hammarby (l'equip suec amb què es va entrenar durant l'època més dura de la pandèmia)?

 

Anar al contingut