Futbol

Ibrahimovic confessa en un llibre la seva mala relació amb Guardiola i la seva gelosia cap a Leo Messi

El davanter suec Zlatan Ibrahimovic deixa al descobert la seva mala relació amb Pep Guardiola i la seva gelosia de Leo Messi durant la seva curta etapa com a jugador del Barça. Al seu llibre "Jo sóc Zlatan Ibrahimovic", que sortirà a la venda el 15 de novembre que ve, afirma que Guardiola va preferir acontentar Messi i que s'arronsa davant Mourinho. El davanter suec, ara al Milan, també recorda que una vegada li va dir al tècnic blaugrana que el portava com un FIAT i, en canvi, ell és un Ferrari.

Actualitzat
Zlatan Ibrahimovic, el davanter suec del Milan, ha fet pública la seva mala relació amb Pep Guardiola i la seva gelosia de Leo Messi. El diari suec "Aftonbladet" ha tingut accés al primer capítol del llibre del jugador suec, "Jo sóc Zlatan Ibrahimovic", que es publicarà d'aquí dues setmanes.

L'origen del conflicte radica en el canvi de posició de Leo Messi, que va passar a jugar de davanter centre, un assumpte que l'ariet suec va discutir amb Guardiola en una conversa de la qual ell mateix es va retirar satisfet, d'acord amb el llibre. Però en no canviar la seva situació amb el pas del temps i veure's condemnat a la banqueta, Ibrahimovic va esclatar després d'un partit de Lliga contra el Vila-real al maig del 2010, en què el suec va sortir al camp quan quedaven cinc minuts pel final.

Ibrahimovic recorda declaracions textuals de la seva relació amb Guardiola. Així, el dia que el va deixar a la banqueta en un partit contra el Vila-real, el suec li va dir aquesta frase textual: "Li vaig cridar: 'No tens ous', i probablement pitjors coses que aquesta. Després li vaig dir: 'Et cagues amb Mourinho. Vés a prendre pel cul'. Em vaig tornar boig", relata Ibra en el seu llibre.

El polèmic llibre, que compta amb l'ajuda de l'escriptor David Lagercrantz, sortirà a la venda en suec el 15 de novembre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut