Barça

Ibrahimovic, amb esquinç de grau I-II al turmell, és dubte per a Màlaga

Zlatan Ibrahimovic és dubte per al partit que dissabte disputarà el Barça al camp del Màlaga. El davanter suec té un esquinç de grau I-II, segons apunta l'informe mèdic facilitat pel club. Ibrahimovic, autor d'un nou gol en el partit contra el Racing, va ser substituït pocs minuts després de començar la segona part pel jove canari Pedro Rodríguez, a causa d'un problema al turmell dret. Avui ha estat sotmès a unes proves mèdiques que han confirmat el primer diagnòstic.

Actualitzat
El jugador ha descansat avui, mentre els seus companys han fet una suau sessió preparatòria, i demà l'equip blaugrana gaudirà d'un dia de festa fins a les 10.30 de divendres, que tornarà a citar-se a la Ciutat Esportiva. Serà aleshores quan s'avaluarà si el suec viatjarà o no a Màlaga.

L'atacant suec està causant sensació després del seu fitxatge aquest estiu, ja que després de no haver pogut fer la pretemporada completa (la va iniciar amb l'Inter) com a conseqüència d'una operació a la qual va ser sotmès a la mà, Ibrahimovic s'ha destacat com un ariet resolutiu, ja que encara no havent-se acoblat del tot amb els seus companys ja ha marcat un gol en cada partit que ha jugat a la Lliga.

La dada més reveladora d'aquest poder ofensiu contra la meta rival és que Ibrahimovic s'ha convertit en el jugador que ha obert en tres ocasions a la Lliga el marcador amb el seu gol (Getafe, Atlètic de Madrid i Racing).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut