Barça

Ibrahim Afellay firma el seu contracte abans de ser presentat com a nou jugador del Barça

Ibrahim Afellay ha signat aquest divendres el contracte que el vincularà al Barça el que queda d'aquesta temporada i quatre més. L'exjugador del PSV Eindhoven va arribar ahir a Barcelona, va tenir una primera presa de contace amb el seu nou club i després va passar la revisió mèdica a la tarda. L'holandès ha costat al Barça tres milions d'euros i té una clàusula de recissió de 100 milions. Afellay, de 24 anys, portarà el número 20 en la seva nova samarreta, el mateix que portava a l'equip holandès. Afellay, que serà presentat avui en un acte a la Sala París del Camp Nou i que oferirà en directe Esport3 a partir de dos quarts d'onze del matí, té moltes ganes de jugar el seu primer partit a les ordres de Guardiola.

Actualitzat
Benvinguda a l'aeroport al matí. Així començava la seva primera jornada blaugrana Ibrahim Afellay. Posteriorment, el nou fitxatge del Barça i únic reforç d'hivern veia des del cotxe la primera imatge del Camp Nou, l'escenari que espera trepitjar ben aviat.

"Estic una mica nerviós, però és normal, sóc al millor club del món, és un club impressionant", va reconèixer en les seves primeres paraules als mitjans oficials del club blaugrana.

Més tard tocava la tradicional foto davant de l'escut del club, el pas previ a la revisió mèdica de la tarda. Aquest jove migcampista holandès de 24 anys que ocupa posició d'interior o extrem esquerre, és conscient que arriba a un equip que ara mateix és al cim del món. "Tots els jugadors somien jugar al Barça. Pregunta-ho a qualsevol jugador del món i et dirà que vol jugar aquí, on es practica el millor futbol del món."

Ibi Afellay va deixar el PSV Eindhoven enmig d'un sentit homenatge de la seva antiga afició. Un bon record que espera repetir vestint la samarreta blaugrana, on lluirà el dorsal 20, el mateix que portava a l'equip holandès.

Villa fa balanç des del seu poble

Afellay, com la resta dels seus companys, té vacances aquests dies de Nadal, uns dies de descans que alguns aprofiten per complir diversos compromisos, com David Villa. Ahir va ser al seu poble natal, Tuilla, on va inaugurar un poliesportiu que han batejat amb el seu nom. Signatura d'autògrafs envoltat per l'estimació i l'admiració dels seus veïns. Villa va comentar que li agradaria poder jugar amb la selecció asturiana si hi hagués un partit nadalenc. També va fer un balanç positiu dels seus primers mesos al Barça, i assegura que està molt satisfet de l'opció que va triar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut