Ibrahimovic ha tornat a criticar a LeBron James (Reuters)
Esports

Ibra torna a la càrrega contra LeBron: "Els atletes haurien de ser atletes i els polítics haurien de ser polítics"

El davanter suec del Milan ha tornat a defensar la seva postura que els atletes no haurien de ficar-se en temes polítics, una postura criticada per l'estrella dels Lakers

La picabaralla dialèctica entre Zlatan Ibrahimovic i LeBron James ha tingut el seu tercer capítol aquest dimarts. El davanter suec, durant la conferència de premsa del Festival Musical San Remo, en què serà un dels convidats, ha tornat a defensar la seva postura que els atletes no haurien de ficar-se en temes polítics. Una postura que l'estrella dels Lakers LeBron James va criticar després de les declaracions de la setmana passada fetes pel jugador del Milan.

"El racisme i la política són coses diferents. Els atletes uneixen el món, la política el divideix. Tots són benvinguts al nostre ambient, no importa d'on vinguis i ho fem tot per unir les persones. El nostre paper és unir el món fent el que fem millor. No fem altres coses perquè no som bons, en cas contrari jo estaria en política. El meu missatge? Els atletes haurien de ser atletes i els polítics haurien de ser polítics."

La picabaralla dialèctica entre Ibra i James va començar la setmana passada, quan el suec va confessar que admira LeBron, però no el seu rol en la política.

"És fenomenal, però no m'agrada quan la gent amb un 'estatus' parla de política. Fes el que fas bé. Jugo al futbol perquè sóc el millor jugant a futbol, no sóc un polític. Si hagués estat polític, estaria fent política."

James va respondre dient que Zlatan era un hipòcrita perquè també s'ha involucrat en la política.

"És graciós que ell digui això perquè es tracta de la mateixa persona que fa anys, a Suècia, va denunciar racisme en el camp pel seu cognom. Jo parlo amb una ment molt educada, de manera que no sóc la persona adequada per atacar perquè faig la meva tasca."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut