Barça

Ibra diu que només ha parlat amb Guardiola dues vegades en sis mesos i el tècnic explica que tot té una raó de ser

Les directives del Barça i del Milan tornen a reunir-se avui per mirar d'arribar a un acord sobre Zlatan Ibrahimovic. El president blaugrana, Sandro Rosell, i l'administrador delegat del club italià, Adriano Galliani, van negociar ahir durant un dinar i una reunió posterior, a les oficines del Camp Nou, on també es va afegir Mino Raiola, el representant del suec. Semblava que el tema s'acabaria de tancar abans del Gamper, però no va ser així i avui continuen les converses per trobar una solució satisfactòria per a totes dues parts. Per la seva banda, Ibrahimovic va parlar ahir amb claredat sobre aquesta qüestió i no es va mossegar la llengua assegurant que Guardiola només ha parlat amb ell dues vegades en els últims sis mesos.

Actualitzat
Al final del Barça-Milan, Ibrahimovic, que no va celebrar amb els companys el triomf blaugrana al Gamper, va atendre les televisions italianes i va assegurar que Guardiola només ha parlat amb ell dues vegades en els últims sis mesos. "Crec que l'entrenador no em vol. No em parla des de fa sis mesos. En sis mesos hem parlat dues vegades i no sé quin és el problema. No sé la resposta, jo em mato pel Barcelona i tinc contracte amb el Barça. Jo no tinc cap problema, però no sé si ell en té algun, perquè quan parlo amb els dirigents ells no em volen vendre, però no n'he parlat amb l'entrenador i no sé què en pensa", va dir el suec.

Després, a la roda de premsa, el tècnic blaugrana no ho va negar i va dir que les coses tenen una raó de ser. En qualsevol cas, Guardiola va assegurar que, si no es traspassa Ibrahimovic abans que es tanqui el mercat el 31 d'agost, la seva feina serà recuperar-lo com a futbolista per al Barça. "Si en els últims sis mesos he parlat dues vegades amb ell, sempre hi ha una raó, no toca explicar-la ara, però sóc un entrenador supercomunicatiu. Pel bé del club, no l'explicaré ara; en tot cas, quan toqui", va explicar.

Guardiola també va insistir que la seva obligació és "intentar recuperar" el jugador, especialment si continua al club a partir del 31 d'agost, quan es tanqui el mercat. "Parlaré amb ell del perquè de les coses", va afegir. A més, l'entrenador va dir que "abans que el jugador, va la persona", amb referència a l'actitud del jugador, i va lamentar que el davanter no hagi participat en la celebració del Gamper.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut