Futbol

Huntelaar no viatja amb la resta de la plantilla del Madrid a la concentració de Dublín

Aquest dimarts, a 20 quilòmetres de Dublín, el Reial Madrid començarà el seu "stage" de pretemporada. Els blancs han marxat aquest dilluns a la tarda cap a Irlanda, amb un plantilla carregada de jugadors transferibles. De fet, Manuel Pellegrini ha de començar a descartar futbolistes perquè té "overbooking". Els que tenen més números per marxar són els jugadors holandesos. De moment, Huntelaar s'ha quedat a terra, ja que en les pròximes hores podria anunciar el seu fitxatge per l'Stuttgart.

Actualitzat
El Reial Madrid ha començat la pretemporada amb un excedent de jugadors i Pellegrini ha de treballar amb 36 homes. L'entrenador, Manuel Pellegrini, i Jorge Valdano, s'han donat fins al 27 de juliol per tenir estructurada la plantilla. En aquests moments estan pendents del nou destí de Huntelaar, Drenthe, Sneijder, Van der Vaart i Robben. Són els cinc jugadors a qui Valdano ha posat el cartell de transferibles.

El club blanc ha invertit més de 200 milions d'euros en fixatges en un context de recessió mundial. Valdano no considera que hagin provocat una inflació del mercat futbolístic, sinó que han aprofitat les oportunitats que dóna l'actual conjuntura econòmica.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut