BARÇA

Hores clau al Barça: conversa entre Setién i Bartomeu

El president del Barça vol saber de primera mà l'estat d'ànim de l'entrenador del primer equip. No està previst prendre cap decisió en calent, si no és que el mateix Setién diu que no vol continuar

Francesc Latorre / Xavi LemusActualitzat

La derrota contra Osasuna i, sobretot, les declaracions posteriors de Leo Messi han fet trontollar els fonaments del Camp Nou. L'argentí va dir que cal canviar moltes coses per poder optar a la Champions i, en roda de premsa, Quique Setién no va poder assegurar la seva presència a la banqueta quan es reprengui la competició continental.

El club no vol prendre cap decisió en calent i ahir a la nit no es va produir cap reunió d'emergència per parlar del futur del tècnic. Per aquest divendres, però, sí que hi ha prevista una conversa entre Bartomeu i Setién per saber l'estat d'ànim de l'entrenador. La intenció és no prendre -encara- cap decisió dràstica si no és que el mateix Setién diu que no es veu amb cor de continuar al capdavant de l'equip.

Alguns directius creuen que la situació de Setién és insostenible. El relleu natural és García Pimienta, però el tècnic del filial es troba a les portes del play-off d'ascens a Segona A, que comença aquest cap de setmana. De moment, el departament de comunicació ja ha convocat per a dissabte a les 12 la roda de premsa prèvia al darrer partit de Lliga, amb Setién de protagonista.

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut