Eurocopa 2020

Els Països Baixos s'imposen a Ucraïna en el partit amb més gols fins ara (3-2)

Els Països Baixos s'han estrenat a l'Eurocopa després de set anys absents a les grans cites internacionals. El partit ha arribat a la mitja part sense gols però el segon temps n'ha vist arribar fins a cinc!

Els neerlandesos, que jugaven al Johan Cruyff Arena davant el seu públic, han dominat àmpliament el partit.

Denzel Dumfries celebra el tercer gol
Denzel Dumfries celebra el tercer gol al costat del blaugrana Frenkie de Jong (Reuters) (Reuters)

Al segon temps Wijnaldum i Weghorst han posat el 2 a 0 al marcador en els minuts 52 i 59. Malgrat la superioritat dels "oranje", Yarmolenko i Yaremchuck han aconseguit la igualada amb dos gols en el 75 i en el 79.

Quan semblava que el partit acabaria amb l'empat a 2, Dumfries s'ha encarregat de desfer-lo gràcies a un gol de cap que posava el 3-2 definitiu.

Amb aquesta victòria, Holanda es col·loca segona de grup, darrere d'Àustria, que ha guanyat 3-1 Macedònia del Nord.