Balotelli ha marcat en la victòria italiana. (Foto: EFE)
Futbol

Holanda i Itàlia es classifiquen per al Mundial del Brasil 2014

Holanda i Itàlia han aconseguit la classificació per a la fase final del Mundial del 2014. S'afegeixen al Brasil, l'amfitrió, i a quatre seleccions de la Confederació asiàtica: el Japó, Austràlia, l'Iran i Corea del Sud.

Actualitzat
Holanda i Itàlia han aconseguit la classificació per a la fase final del Mundial del 2014. S'afegeixen al Brasil, l'amfitrió, i a quatre seleccions de la Confederació asiàtica: el Japó, Austràlia, l'Iran i Corea del Sud.

Van Gaal arriba al Mundial

La selecció holandesa ha fet la seva part de la feina a Andorra (0-2) gràcies a dues dianes de Van Persie i s'ha beneficiat del triomf de Turquia a Romania per 0-2. Això fa que matemàticament l'equip de Van Gaal ja sigui al Mundial del Brasil i que l'extècnic del Barça es tregui l'espina que tenia clavada després del fracàs de la seva primera etapa a la banqueta "oranje".

Prandelli fa els deures aviat

Itàlia, acostumada a classificar-se a última hora, podrà gaudir plàcidament de la seva classificació en les dues últimes jornades. Els de Prandelli, que depenien d'ells mateixos, han derrotat la República Txeca per 2-1 a Torí. Chiellini i Balotelli, de penal, han capgirat el gol inicial de Kozak.

Suècia endarrereix la classificació d'Alemanya

La selecció sueca, amb gol d'Ibrahimovic, ha guanyat 0-1 a Astana contra el Kazakhstan i ha ajornat la classificació d'Alemanya per a la fase final del Mundial. Els de Löw han superat el tràmit contra les Illes Feroe (0-3), però no han pogut segellar matemàticament el seu pas.

Suïssa haurà d'esperar

Tot i vèncer en la seva visita a Noruega per 0-2, Suïssa no pot celebrar la seva classificació. Els de Hitzfeld s'han vist perjudicats pel triomf d'Eslovènia a Xipre (0-2) i per la victòria d'Islàndia sobre Albània (2-1).

Rússia fa un pas de gegant

Al grup F, pas gairebé decisiu de Rússia. Els de Capello han guanyat Israel per 3-1 a Sant Petersburg i superen Portugal al capdavant de la classificació. Els russos tenen un calendari senzill, a priori, amb visites a Luxemburg i a l'Azerbaidjan. Aquest fet implicaria que Cristiano Ronaldo i companyia es juguin l'accés al Mundial a la repesca.

Jordània jugarà la repesca intercontinental

Després d'un "play-off" agònic contra l'Uzbekistan, Jordània s'ha classificat per a la repesca intercontinental contra el cinquè classificat de la zona sud-americana. Els jordans han empatat 1-1 a Taixkent i han necessitat dels penals per segellar el seu pas.
Anar al contingut