Els jugadors holandesos celebren un dels gols de la victòria contra Bielorússia (EFE)
Futbol internacional

Holanda goleja Bielorússia i arrenca amb pas ferm la fase de classificació per a l'Eurocopa 2020 (4-0)

Memphis Depay, amb un doblet, Wijnaldum i Van Dijk han fet els gols del triomf de la selecció holandesa, amb els blaugranes Jasper Cillessen i Frenkie de Jong a l'onze titular

La selecció holandesa, amb els blaugranes Jasper Cillessen i Frenkie de Jong a l'onze titular, ha començat la fase de classificació per a l'Eurocopa 2020 amb una convincent golejada contra Bielorússia (4-0). Després de quedar-se fora del Mundial de Rússia, el combinat "oranje" dirigit per Ronald Koeman vol recuperar el prestigi perdut i ha arrencat amb un incontestable triomf en un partit disputat a l'estadi del Feyenoord a Rotterdam.

Els holandesos han encarrilat la victòria amb dos gols en els primers 20 minuts de joc. El jugador de l'Olymique de Lió Memphis Depay ha inaugurat el marcador en una bona acció individual i el migcampista del Liverpool Georginio Wijnaldum ha fet el segon amb una rematada des del cor de l'àrea.

En la represa, Holanda ha seguit dominant a plaer i ha culminat la golejada amb dues dianes més. Depay ha fet el tercer de penal i el central del Liverpool Virgil Van Dijk ha fet el quart i definitiu en el minut 86 amb un ajustat cop de cap.