David Alaba, jugant amb la selecció austríaca (Reuters)
Futbol

Hoeness: "Alaba volia jugar al Barça"

L'expresident del Bayern de Munic fa una sorprenent revelació en la prèvia del partit contra el Barça, del qual diu que "ja no és un model a seguir per a nosaltres"

Actualitzat

Uli Hoeness ha estat una de les personalitats que ha tingut exposició als mitjans alemanys per valorar la prèvia del partit contra el Barça. L'exjugador i expresident del club bavarès, a més de parlar de l'actual situació del Barça, també ha fet una sorprenent revelació: David Alaba, incorporació de renom del Reial Madrid aquest estiu, tenia el desig de jugar al club blaugrana

"(Alaba) Em va dir una vegada: 'El meu somni és jugar un dia al Barça'. Aleshores li vaig preguntar si volia negociar amb el president o amb l'administrador concursal" 

Hoeness, en declaracions a Bayern1, es mostra convençut que el delicat moment econòmic del Barça acabarà decantant el duel a favor del campió de la Bundesliga: 

"El Barça ja no és un model a seguir per a nosaltres. En realitat està en fallida i a Alemanya estaria davant un jutge per insolvència (...). El Bayern és ara el favorit perquè el Barça no pot estar en plenitud per la venda de jugadors importants i pels problemes econòmics que té". 

Uli Hoeness, que l'any 2014 va haver de renunciar al càrrec de president del Bayern en ser condemnat a tres anys de presó per evasió fiscal, manté el càrrec simbòlic de president honorífic de l'entitat.  

 

Anar al contingut