Emman Raducanu passa al lloc 23 del rànquing de l'ATP (@usopen)
TENIS

Històrica victòria de la jove britànica Emma Raducanu a l'Obert dels EUA

Raducanu és la primera tenista de la història que guanya un Grand Slam classificant-se des de la fase prèvia

Emma Raducanu ha passat a la història del tenis aquesta matinada després de guanyar l'Obert dels Estats Units classificant-se des de la fase prèvia del torneig. La jove britànica, de només 18 anys, és la primera tenista de la història en aconseguir aquesta gesta. Però és que, a més, Raducanu ha aconseguit el seu primer títol en el quart torneig de màxim nivell on ha participat i ho ha fet sense concedir ni un sol set en cap dels partits que ha disputat.

La final entre Raducanu i la canadenca Leylah Fernández no ha arribat a les dues hores de partit (1 hora i 51 minuts). Emman, número 150 del rànquing de l'ATP, s'ha desfet per la via ràpida de la seva rival en dos sets (6-4 i 6-3) i ha liquidat el partit amb un 'ace' per convertir-se en la primera tenista britànica que guanya un Grand Slam des de la victòria de Virginia Wade a Wimbledon l'any 1977.