Barça

Hisenda irromp en el possible retorn de Neymar a Espanya

Els 35 milions d'euros que Hisenda reclama a Neymar són un obstacle en el fitxatge del brasiler de qualsevol equip que jugui a la lliga espanyola
Francesc Latorre Actualitzat
TEMA:
Neymar
Neymar Jr.
Neymar Jr

Neymar va aterrar a París fa dos estius per convertir-se en nou jugador del PSG. Va baixar de l'avió amb tots els honors i convençut que es menjaria el món. Dos anys després, Neymar està desesperat per fer marxa enrere. Tornar a pujar al mateix avió i escapar-se de la capital francesa.

De moment, però, el proper vol que agafarà serà el del seu equip per anar a la gira que faran la setmana que ve a la Xina. La seva sortida a la Lliga espanyola, sigui a l'equip que sigui, té un altre impediment, impossible de driblar: els 35 milions d'euros que Neymar deu a Hisenda. Qualsevol ingrés d'un club espanyol aniria directament a les arques públiques.

Per Neymar, tornar al Barça és una obsessió. Pel Barça, que Neymar torni no ho és. A les oficines del club blaugrana es considera que l'atac està ben cobert, i més després de l'arribada d'Antoine Griezmann. Es mira el conflicte des de lluny, no s'ha fet cap trucada i només es plantejaria la possibilitat si el PSG acceptés un intercanvi de jugadors que satisfés molt el Barça. Res de diners, que és el que vol el club parisenc.

Als Neymar no se'ls escapa que tornar al Camp Nou no serà fàcil. En aquest sentit, mitjans de comunicació italians informen sobre una possible reunió entre el seu pare i representant i el director esportiu de la Juventus. Es tracta de sortir de París sigui com sigui.

ARXIVAT A:
Neymar

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut