Ral·lis

Hirvonen lidera el ral·li de Gal·les, mentre que Grönholm és segon i Loeb, tercer

Mikko Hirvonen (Ford) lidera el ral·li de Gal·les, última prova de la temporada, després de disputar-se la primera etapa. El finlandès ha acabat per davant del seu company d'equip i compatriota Marcus Grönholm i del francès Sébastien Loeb (Citroën). En cas que es mantinguessin aquestes posicions, Loeb tornaria a proclamar-se campió del món. Per la seva banda, el càntabre Dani Sordo (Citroën) ha acabat cinquè i està lluny del podi, mentre que el català Xevi Pons (Subaru) és novè i està a prop de poder lluitar pels punts.

Actualitzat

Sens dubte, Hirvonen ha estat la sorpresa d'una jornada coberta de núvols, amb bancs de boira i amb molt de fang sobre la pista. Això ha provocat que els dos candidats al títol mundial -Loeb i Grönholm- sortissin amb cautela i sense forçar, per por d'un possible abandonament.

De fet, tan sols si Loeb no pogués acabar el ral·li, aleshores Grönholm tindria opcions d'adjudicar-se el Mundial en l'any de la seva retirada. Aquest dissabte, el pilot finlandès haurà d'arriscar de valent per buscar el lideratge, en una segona etapa formada per un total de set trams sobre 104,48 quilòmetres.

Anar al contingut