Gonzalo Higuaín i Paulo Dybala
Higuaín celebra un dels seus gols contra el Chievo amb Dybala, que li ha donat l'assistència (EFE)
Futbol

Higuaín i Dybala donen la victòria al Juventus tres dies abans de l'enfrontament amb el Barça

L'argentí va fer els dos gols del seu equip contra el Chievo en un partit en el qual Allegri va fer rotar Bonucci i Pjanic

Actualitzat

Gonzalo Higuaín i Paulo Dybala han estat els protagonistes del triomf del Juventus de Torí contra el Chievo Verona (2-0) en la Sèrie A italiana, quan falten tres dies per al duel que l'enfrontarà al FC Barcelona en els quarts de final de la Lliga de Campions.

El "Pipita", amb un doblet, i la "Joya" Dybala, que va donar una assistència i va oferir jugades espectaculars en la posició de 10, han guiat els "bianconeri" fins a la 32a victòria consecutiva al seu estadi en Lliga.

Els torinesos confirmen el lideratge en el campionat i compten momentàniament amb nou punts d'avantatge sobre el Roma, el segon, que jugarà aquest diumenge al camp del Bolonya.

El veterà porter Gianluigi Buffon s'ha convertit en el segon jugador amb més partits disputats en la Sèrie A (616), en superar l'exfutbolista argentí i actual vicepresident de l'Inter, Javier Zanetti. Encara li queda per superar Paolo Maldini, la llegenda del Milan, que en va jugar 647.

Per gestionar les energies de cara al duel de dimarts, el tècnic, Massimiliano Allegri, ha rotat Bonucci i Pjanic, tot i que ha alineat Higuaín i Dybala des del començament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut