Jupp Heynckes ha advertit els seus jugadors del perill del Besiktas
Lliga de Campions

Heynckes no es refia del Besiktas en l'anada dels vuitens de final a l'Allianz Arena

El tècnic del Bayern de Munic ha avisat del perill dels turcs, un equip que va guanyar els tres partits fora de casa a la fase de grups

Actualitzat

L'altre partit dels vuitens de final de la Lliga de Campions que es disputarà aquest dimarts és el Bayern de Munic - Besiktas. L'equip alemany va acabar segon en el seu grup i és per això que li toca jugar el partit d'anada dels vuitens al seu camp de l'Allianz Arena.

Jupp Heynckes, l'entrenador del conjunt bavarès, va reservar el colombià James Rodríguez en l'últim partit de lliga contra el Wolfsburg de cara al duel contra el Besiktas, un equip que va guanyar els tres partits fora de casa a la fase de grups.

Heynckes ha explicat en roda de premsa que té un gran respecte pel conjunt turc i ha avisat que no se'n refia d'un rival amb poca experiència en la màxima competició europea.

"És un equip que sap jugar a futbol. No em va sorprendre quan va acabar primer del seu grup després de guanyar els tres partits del grup fora de casa. Són elements que ens han de fer pensar i n'he parlat aquest matí amb els jugadors."

El Besiktas té tots els jugadors disponibles, entre ells els exblaugranes Adriano i Ricardo Quaresma. També són homes importants el madrileny Álvaro Negredo i l'holandès Ryan Babel. L'equip turc va fer una primera fase de la Lliga de Campions molt bona. Invicte amb 4 victòries i 2 empats i va superar el Porto, el Leipzig i el Mònaco, tot i que és el quart classificat a la lliga del seu país.

Anar al contingut