Lliga de Campions

Heynckes lloa el Barça i assegura que el Bayern no plantejarà un partit defensiu

Jupp Heynckes ha assegurat que, malgrat el 4-0 que el seu equip li va clavar al Barça, no plantejarà un partit defensiu a la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions. L'entrenador del Bayern de Munic creu que el seu rival segueix sent "el millor equip del món".

Actualitzat
Jupp Heynckes ha assegurat que, malgrat el 4-0 que el seu equip li va clavar al Barça, no plantejarà un partit defensiu en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions. L'entrenador del Bayern de Munic creu que el seu rival segueix sent "el millor equip del món".

"No volem canviar l'estil de joc. Volem jugar a l'atac. No som un equip per defensar. Tenim una bona defensa, però som un equip que juga a l'atac i ho intentarem fer al Camp Nou", ha apuntat. I ha afegit que no pensa en "guions negatius", perquè està convençut que els seus jugadors "ho donaran tot" per arribar a la seva segona final consecutiva.

Preguntat per la importància que Messi arribi al partit de tornada en un bon estat de forma, Heynckes ha assenyalat que si està "en bones condicions" els dificultarà el partit.

No reservarà futbolistes

El tècnic alemany ha negat que realitzi canvis en la seva alineació pel fet que homes importants del seu equip com Javi Martínez, Mario Gómez, Bastian Schweinsteiger, Phillipp Lahm i Dante estiguin advertits de sanció i puguin perdre's una hipotètica final si veuen una targeta groga en el partit del Camp Nou.

No és de l'opinió de Beckenbauer

Sobre les declaracions, que després van ser matisades, del president d'honor de l'equip bavarès, Franz Beckenbauer, en què va afirmar que el Barça utilitzaria mitjans "lícits i il·lícits" per superar l'eliminatòria, Heynckes ha indicat que l'equip català "és un exemple" d'esportivitat.

Schweinsteiger: "El Barça té l'orgull ferit i això els fa perillosos"

El capità del Bayern de Munic, Bastian Schweinsteiger, ha assegurat que, malgrat el 4-0 que el seu equip té d'avantatge del partit d'anada, el Barça "té l'orgull ferit", per la qual cosa serà un rival "molt perillós".
Anar al contingut