Espanyol

Hernán Pérez torna a la convocatòria de l'Espanyol per jugar al camp del Llevant complert el seu partit de sanció

L'extrem paraguaià és l'única i esperada novetat del tècnic Constantin Galca per jugar aquest divendres al camp del Llevant

Actualitzat
Després de l'entrenament d'aquest dijous, l'últim abans del partit de divendres al camp del Llevant, l'entrenador de l'Espanyol Constantin Galca ha donat la seva llista de 18 convocats per al partit al Ciutat de València (20.30). La principal novetat és el retorn d'Hernán Pérez, que ja ha complert el seu partit de sanció. El damnificat pel retorn del paraguaià ha estat Joan Jordán.

La llista completa és: Arlauskis, Ruben Duarte, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Enzo Rocco, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Burgui, Abraham, Diop, Pau López, Javi López, Hernán Pérez, Caicedo, Álvaro, Óscar Duarte, Marco Asensio i Mamadou. La plantilla farà el desplaçament per carretera aquest dijous a la tarda.

El tècnic blanc-i-blau ha dit en roda de premsa que espera trobar-se un rival que s'ho juga tot, que "farà un esforç, tant per part de l'afició com dels jugadors, perquè és un partit molt important per a ells, però per a nosaltres també". Galca ha dit que "el Llevant té un bon equip, un bon entrenador, però quan sents la pressió és difícil obtenir bons resultats".

El romanès, que s'ha mostrat convençut de la concentració dels seus homes per tornar amb els 3 punts, també ha parlat de les molèsties físiques del seu davanter Caicedo. L'entrenador espanyolista ha afirmat que "cada vegada abans d'entrar al camp hem preguntat al jugador, i ell ha assumit la responsabilitat".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut