Hernán Pérez, nou jugador de l'Al-Ahli, de Qatar
Espanyol

Hernán Pérez rescindeix contracte amb l'Espanyol i fitxa per l'Al-Ahli, de Qatar

L'extrem paraguaià, de 30 anys, va arribar el 2015 a l'Espanyol procedent del Vila-real i amb la samarreta blanc-i-blava ha fet 13 gols en 94 partits oficials

Actualitzat

Hernán Pérez ja no és jugador de l'Espanyol. L'extrem paraguaià ha rescindit l'any de contracte que encara li quedava amb el conjunt blanc-i-blau i ha fitxat per l'Al-Ahli, de Qatar. El club qatarià ha anunciat l'arribada d'Hernán Pérez, que s'incorporarà a la gira de pretemporada que està fent als Països Baixos.

Hernán Pérez, de 30 anys, va arribar el 2015 a l'Espanyol procedent del Vila-real i amb la samarreta blanc-i-blava ha fet 13 gols en 94 partits oficials. El futbolista paraguaià iniciarà una nova aventura al futbol de Qatar en un equip entrenat per l'espanyol Rubén de la Barrera, extècnic de la Cultural Lleonesa i segon d'Asier Garitano a la Reial Societat.

L'Osasuna era un altre dels equips interessats a contractar l'extrem paraguaià, però la seva alta fitxa pot haver provocat que finalment, hagi estat un equip amb més potencial econòmic com l'Al-Ahli el que hagi apostat pel fitxatge del veloç i àgil extrem.

Anar al contingut