Herbert celebrant un dels punts en la victòria davant Pavic i Dodig (EFE)
Tenis

Herbert i Mahut donen el primer punt a França en la final de la Copa Davis

La parella francesa s'ha imposat als croats i ha aconseguit el primer punt de França a la final de la Copa Davis

Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut han superat els croats Mate Pavic i Ivan Dodig en el partit de dobles jugat aquest diumenge per adjudicar-se el tercer punt en la final de la Copa Davis que s'està disputant a Lille.

La parella francesa s'ha imposat per un doble 6 a 4 en els dos primers sets, però els croats han reaccionat en el tercer parcial (3-6). Tot i això, Herbert i Mahut no s'han deixat sorprendre i, després de desaprofitar fins a 3 pilotes de partit amb 5-4 en el marcador, han tancat el partit en el tie-break del quart set.

Amb aquesta victòria, l'equip francès suma el seu primer punt després de les derrotes en els partits individuals disputats aquest divendres de Chardy davant Coric primer i de Tsonga contra Cilic després i haurà de remuntar en els duels individuals de la jornada de diumenge si vol revalidar el títol.