Barça

Henry explica que ara li toca córrer més i que preferiria ser el davanter centre

Després de la decebedora temporada que va fer l'any passat, Thierry Henry té una segona oportunitat gràcies a la confiança que li ha fet Guardiola. Però el davanter francès no acaba d'esclatar i continua estan molt lluny del crac de l'Arsenal. Henry diu que no remata amb tanta potència i precisió com abans, perquè ara li toca córrer més, i que preferiria ser el davanter centre. Mentrestant, l'equip prepara el proper partit, contra el València. Éric Abidal ja està recuperat de la lesió que es va fer a principis de novembre, i s'ha exercitat amb els seus companys.

Actualitzat
L'absència d'Iniesta per lesió ha permès a Thierry Henry disposar de molts minuts de joc. Però malgrat aquesta continuïtat, el davanter francès continua oferint un rendiment molt lluny de quan triomfava amb l'Arsenal. Habitualment ocupa un lloc a la banda esquerra de l'atac i jornada rere jornada demostra tenir problemes per superar al defensor rival en el dríbling i, el que és més preocupant, una alarmant falta d'efectivitat de cara al gol.

Segons el davanter, mai a la seva carrera havia hagut de defensar i pressionar tant. I, a més, ha donat a entendre que la clau de la pèrdua d'olfacte golejador és que no juga com a davanter centre. Una promesa que, segons ell, li havia fet el club quan tenien pensat vendre Samuel Eto'o.

Henry va ser rebut al Camp Nou com una estrella mundial. Però el Camp Nou encara continua esperant el futbol d'un jugador que ha passat de crac a actor secundari. 

L'equip s'entrena amb Abidal ja en forma

Després de les proves mèdiques i físiques d'ahir, els homes de Josep Guardiola s'han exercitat aquest matí per començar a preparar el partit de dissabte contra el València, i ho han fet amb força fred.

Per aquesta sessió, Josep Guardiola ha comptat amb tres jugadors del planter blaugrana, Miño, Víctor Vázquez i Gai. Aquests tres futbolistes s'han incorporat a l'entrenament format per 22 jugadors del primer equip, en el qual ja hi havia Abidal. El jugador francès, que continua la seva recuperació, s'ha exercitat amb total normalitat amb la resta dels seus companys. D'altra banda, Sylvinho, que ahir no va fer les proves per un refredat, sí que s'ha exercitat avui.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut