Henry debuta als Red Bulls de Nova York marcant un gol estèril contra el Tottenham

Thierry Henry ja goleja amb el seu nou equip, els Red Bulls de Nova York. El dia del seu debut, el francès ha fet l'únic gol del seu equip en l'amistós contra el Tottenham anglès. El gol de l'exblaugrana, però, no ha servit per evitar la derrota dels novaiorquesos. Els londinencs han acabat imposant la seva major qualitat tècnica i han acabat guanyant per 1-2 amb gols de Robbie Keane i Bale en un partit amb més de 20.000 espectadors a les graderies del nou estadi dels Red Bulls Arena. Diumenge que ve jugarà el seu segon partit, en aquest cas contra un altre equip de la Premier League, el Manchester City.

Bon debut de Thierry Henry amb el seu nou equip, els New York Red Bulls, en el primer partit amistós de la pretemporada contra el Tottenham jugat al Red Bulls Arena. L'exblaugrana ha marcat el seu primer gol amb l'equip de Nova York, però no ha pogut evitar la derrota per 1-2 davant el conjunt londinenc.

Henry ha jugat la primera part del partit i ha evidenciat un notable esperit de lluita i bons detalls de qualitat, tot i la lògica falta de forma física en aquest inici de pretemporada. El davanter francès ha inaugurat el marcador en el minut 25 quan ha rematat suaument una centrada de Joel Lindpere. El Tottenham ha reaccionat en el segon temps i ha aconseguit capgirar el marcador amb dos gols, fets per Robbie Keane i Bale.

Aquest partit inaugurava el torneig quadrangular Barcklays New York Callenge, en què també hi participen el Manchester City i l'Sporting de Portugal. Precisament el conjunt anglès serà el segon rival dels Red Bulls, un partit que es disputarà diumenge que ve.