Henrik Larsson ha dimitit com a entrenador del Helsingborg (@HelsingborgsIF)
Futbol internacional

Henrik Larsson deixa la banqueta del Helsingborg pels atacs rebuts a les xarxes socials

El tècnic del conjunt suec ha dimitit del seu càrrec l'endemà de caure eliminat de la Copa contra el modest Oskarshamn, conjunt de tercera categoria

Actualitzat

Henrik Larsson ha deixat aquest divendres d'entrenar el Helsingborg, club suec, pels atacs soferts en les xarxes socials un dia després que el seu equip caigués eliminat en la Copa contra el modest Oskarshamn, conjunt de tercera categoria.

"Larsson ha informat el club que ha decidit dimitir com a entrenador del Helsingborg. El motiu són els molts atacs verbals que ha hagut de suportar i que han fet insostenible la situació de Henrik", ha informat el club suec en un comunicat.   

Segons ha explicat a l'edició digital del diari Expressen el director esportiu del Helsingborg, Joel Sandborg, les invectives contra l'exjugador del Celtic, el Feyenoord, el Manchester United i el Barça s'han concentrat a les xarxes socials i la pressió ha estat "massa gran" per a ell i per a la seva família.

"És tràgic que tot hagi acabat d'aquest manera. Ens prenem molt seriosament els atacs i arribarem fins al fons", ha destacat en el comunicat el president del club, Krister Azelius.

Anar al contingut